Miljøhensyn

Menneskets fremtid afhænger af vor evne til at kombinere forskningens viden med naturens visdom. – Charles Lindbergh.

Dem, der sidder bag skrivebordene og skærmene i offentlige institutioner, har lavet mange ulykker ved at dække sig bag begrebet miljøhensyn. En masse falske miljøproblemer opfindes, hvorefter samme klasse dænger en masse skinbegrundelser/regler udover befolkningen, der frustrerer de uforstående borgere på en sådan måde, at de fleste opgiver kommunikationen.

Åbne døre sparkes ind, og unødige ressourcer bliver brugt på problemer, der ikke eksisterer.

En af de helt store syndere i de sidste 25 år har været udpegningen af grundstoffet kvælstof som værende noget, der skulle bekæmpes for enhver pris.

Det viser sig, at netop kvælstof findes i rigtig mange tilstande, som vi mennesker slet ikke kan kontrollere. Et par link til uddybende forklaring.

Historiens største bedrageri
Det store bedrag
Kvælstofkrigen
Man høster som man gøder
Nitrat er en ven og ej en fjende der skal bekæmpes:
Rødbeder giver superkræfter – Fra DR Lev nu
Unlocking the power of the beetroot

 

Trods advarsler over en lang årrække har hverken politikere eller forvaltning været til at råbe op.

Kun Nye Borgerlige er klædt ordentlig på til at stoppe de mange tossede investeringer, dette misforståede kvælstof-miljøhensyn har afstedkommet.

Tvangskloakering
Den igangværende tvangskloakering, store dele af kommunen slås med, og som gør mange familiers tilværelse økonomisk utryg, skyldes for en stor dels vedkommende den forfejlede “krig” imod kvælstof. Se yderligere.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *