NB om udlændingepolitik

By | maj 4, 2017

Den 6/4 kritiserer Jesper Adler, lidt med rette, at Inger Støjberg fejrer 50 stramninger på udlændingeområdet med en flot lagkage.

Alene det, at der er gennemført 50 tiltag viser, at der er tale om lappeløsninger. Det er kun nødvendigt at gennemføre ganske få stramninger, som til gengæld er effektive, hvis man tør tage fat om nældens rod. Hvad er det for stramninger, som bør gennemføres?
Vi skal stoppe for al asyl i Danmark.

Favorable velkomstpakker

Hele vores udlændinge- og integrationslov er inddirekte med til at ødelægge vores velfærd og frie omgangsformer, men måske endnu værre bliver folk fra konfliktfyldte fjerne egne lokket her til pga. vores relative favorable velkomstpakker i stedet for at blive i nærområdet. Der kunne de forberede sig på at vende tilbage til deres hjemegn og hjælpe med til genopbygningen når krigstrætheden melder sig. Nøjagtig som det skete med flygtninge efter anden verdenskrig.

Nye Borgerliges indstilling til de flygtninge som Christiansborg påtvinger os er, at de ikke skal have en forventning om at forblive her i landet, men have fokus på at vende hjem til deres fædreland, så snart lejlighed byder sig.

D på stemmesedlen

Når man ser hvad K, R, S og V disker op med på udlændingeområdet både på Christiansborg men også lokalt, kan man blive helt svedt, når man tænker på det store oplysning- og oprydningsarbejde som Nye Borgerlige skal i gang med. Vi har i øvrigt fået tildelt bogstav D på stemmesedlen. Se indlæg fra avisen​ NB-om-flygtningepolitik 22. april 2017

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *