Vil du kollektivet eller civilsamfundet

By | oktober 29, 2021

Det er beundringsværdigt, at Socialdemokratiet åbent lægger frem, hvad de vil med Vordingborg Kommune.
Således står der i valgprogrammet.  “Vores parti vil binde det hele [Vordingborg Kommune, min tilføjelse] sammen i Danmarks største kollektiv”.

De har nu overhalet SF og Ø venstre om og gjort disse to partier overflødige.

Målet er altså et kollektivistisk/socialistisk samfund, hvor hele skattetrykket – i form af skatter, udligninger og tilskud – går i fællesskabets kasse for derefter at blive administreret af det røde valgforbund og en loyal forvaltning.

Med et rødt flertal vil selvstændige skoler, private børneinstitutioner, friplejehjem blive modarbejdet fordi de opfattes som en trussel imod kollektivet.

Måske vil friplejehjem blive accepteret, da pensionerede socialister nok også gerne vil have en valgmulighed.

Historien viser bare, at kollektivistiske samfund slet ikke udnytter en befolknings potentiale og derfor bliver et fattigere og mere ufrit samfund.

De såkaldte borgerlige har i årtier svigtet i ikke at tage kampen. [Venstres slogan er i dag ”Frihed og Fællesskab”!] er ikke med i læserbrevet

Hvem der ikke svigter, for at få tilbageerobret civilsamfundets tabte terræn og en mere frihedsorienteret dagsorden, er NB.
Vil man civilsamfundet og ikke en kollektivistisk (og fattigere) kommune, så er krydset ved bogstav D den 16/11 det mest sikre valg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *