Mindre stat – mere menneske

By | juli 7, 2020

René Christensen har ganske ret den 4/7 hvor overskriften lyder Nye Borgerlige vil slagte det Danmark du kender.

Vi vil slagte, megen skatte-, miljø- og beskæftigelseslovgivning (jobcentrene) og i det hele taget overlade et større ansvar til den enkelte dansker, hvad enten man får sit udkomme i det private eller offentlige.

Hele den topstyring og centralisering som de socialdemokratiske partier inkl. Venstre og Dansk Folkeparti har været fader til, vil vi have rullet tilbage.

Med store organisationer øges risikoen for flere ansatte administratorer og større bureaukrati.

I 2001, da DF blev støtteparti for de blå socialdemokrater, sidder der i dag i stedet for fire DJØF’ere på et kontor, syv DJØF’ere til at løse de samme opgaver.

For 60 år siden beslaglagde det offentlige 25 % af samfundskagen og vi var blandt de 5 rigeste lande i verden med den sjette højeste gennemsnits levealder. Nu beslaglægger det offentlige over 50 % af kagen og vi er ikke engang blandt de 20 rigeste og gennemsnits levealder er omkring nr. 30 på ranglisten.

Derfor skal den offentlige sektor ikke slagtes men slankes og decentraliseres i de kommende mange år.

Nye Borgerliges økonomiske plan gør Danmark til et lavskatteland i stedet for et højskatteland og Danmark til et højvækstland i stedet for et lavvækstland. Det er en plan, der vil gøre danskerne rigere og friere og landet mere velstående, så der bliver råd til alt det som René efterlyser.

Samtidig vil det give tryghed for fremtidens pensionister, da der er mindre risiko for at staten vil udhule pensionerne gennem øget beskatning og konfiskation af evt. gevinster.
Vi kalder det mindre stat – mere menneske.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *